Pavlo’s biografie

De volledig instrumentale Mediterrane muziek van Pavlo spreekt voor zichzelf!

In de afgelopen 20 jaar heeft Pavlo zijn carriere opgebouwd als een internationaal bekende en erkende artiest, performer en songwriter. Naast 10 eigen albums met zelf gecomponeerde muziek, heeft Pavlo in 2015 onder meer deelgenomen aan ‘Guitarrades’ met Remigio Pereira van The Tenors en in 2009 aan ‘Trifecta’ met mede gitaar beroemdheden Rik Emmett en Oscar Lopez.

Geboren in Toronto als zoon van Griekse ouders heeft Pavlo zijn naam gevestigd met zijn  ‘Mediterrane’ muziek, een mix van Griekse, flamenco, Latijnse en zelfs Balkan accenten, dit alles verpakt in een moderne eigentijdse stijl. Zijn muziek heeft hem tot een wereldreiziger gemaakt, met optredens voor beroemdheden als Prins Charles, en samenwerking met artiesten als José Feliciano, Jon Secada, Olivia Newton-John en The Tenors. Pavlo is letterlijk een Wereld Artiest, met de gave elke publiek in beweging te krijgen!

Momenteel is Pavlo bezig aan zijn promotie tour ‘Live in Kastoria’ Greece en zijn vader’s woorden dienen nog altijd als inspiratie:

‘Heb de moed te doen waar je van houdt, en de ambitie om het goed te doen’